De Vinyl-Crew

Stichting de Langspeelplaat stelt je graag de crew voor die hun grote liefde voor vinylplaten willen delen met hun klanten.

the crew

De Vinyl Crew bestaat uit :

Jos

Ik word door de klanten en mijn collega’s als een wandelende vraagbaak gezien wat betreft alle soorten platen in alle muziekgenres. Mijn veertig jaar ervaring in de muziekwereld heeft ervoor gezorgd dat ik veel veranderingen heb meegemaakt. Het liefst deel ik mijn kennis is met jullie en adviseer ik ook ander bands aan.  In de zeer relaxte sfeer van de Langspeelplaat-shop praten over muziek, ik doe niets liever.

Gerard

Al een lange tijd ben ik nu medewerker van de Langspeelplaat en een vaste waarde geworden. Ik schep orde in de chaos van binnengekomen platen en zorgt voor de kwaliteit van ons assortiment. Ik hou van alle soorten muziek!

Roland

Ik luister naar alle muziek maar mijn voorkeur gaat nu uit naar R&B en Soul. Thuis draai ik ook de platen van de  National, Selah Sue en John Coltrane. Als het festivalseizoen is begonnen met Paaspop probeer ik zoveel mogelijk onbekende bands te zien en heb zodoende al bands leren kennen als Balthazar of de zangeres M.I.A.. Het blijft leuk om mijn muzikale smaak uit te breiden!

De crew wil graag je vragen beantwoorden of die unieke plaat voor je zoeken.

Contact opnemen?

Je kunt met ons contact opnemen tijdens openingsuren telefonisch (zie hiernaast) of een email sturen via deze pagina.